Bloggare som har deltagit, del 1

Postat av: Emlan

Jag tror jag stör mig mest på Blondinbella! Det avgörande var nog hennes inlägg om att hon vill spruta in Restylane i läpparna när hon i samma inlägg sitter och putar med läpparna som hon blivit stucken av ett bi. Skrattade nästan så jag ramlade av stolen att hon tjänar så mycket på att skriva något så himla korkat. Blondinbella vinner på att vara mest störande, Grattis

2008-mar-24 @ 18:37
URL: http://juciie.blogg.se/

Postat av: Josefine M

Jag kan tänka mig att många har skrivit blondinbella, men jag tkr faktiskt inte det. Kenza stör jag mig mest på (OMG! nu kommer jag att få Kenzas fanclub efter mig) för att hon skriver ju verkligen inte om någonting, utom Tokio Hotel och jag fattar inte hur så många bloggare på mest aktiva listan kan blogga så mkt om Tokio Hotel! Hennes blogg var ju roligare tidigare när ohn bloggade mer om kläder osv men den har förvandlas till en tom blogg med bara Kenzas ansikte på.
Nu kan alla Kenza fans atackera mig, I don't give a shit för vi vet alla att det är sant men hon har ett konstigt sätt att få en att vilja fortsätta läsa ändå, jag tror att hon är en häxa ^^

2008-mar-25 @ 08:25
URL: http://hall0nmojs.blogg.se/

Postat av: Frida

Jag stör mig faktiskt på alla x'D För alla 3 är bloggare/bloggar som är otroligt ytliga. Jag kan inte sitta här o påstå att jag inte är ytlig men definitivt inte lika mycket som dom. Visst, många läser bloggarna och jag tror att många gillar dom med men tänk! Om inte bloggarna hade handlat om kläder, smink, kropsvård m.m så hade dom inte gått runt. Men, Det är det som dom bloggarna ska handla om så dom gör ett skit bra jobb med det! Ett dett plus till det men annars så i mitt fall tycker jag dom är ytliga.

2008-mar-25 @ 10:16
URL: http://flikkanfrida.blogg.se/

Postat av: Alexandra

Blondinbella helt klart! För hon är en inskränkt brat som tror att hon är bättre än alla andra för att hon är rik och ser ner på dem som inte är det, stör mig så sjukt mycket på henne, det var något mer med henne som gjorde mej otroligt irriterad när hon svarade på frågor i bloggen för ett tag sen och skrev att om hennes kompis blev gravid så skulle hon inte längre vara vän med den personen, vad är det för inställning? Som att ngåon är mindre värd för att personen får barn! läser inte hennes
blogg direkt men det jag har läst har fått mig att tycka riktigt illa om henne och hennes sjuka ideal.
Kände att det blev väldigt
mycket nu men med bara ett enda inlägg fick hon mig att verkligen tycka illa och synd om henne för att hon är så inskränkt och lever i sin egna lilla fantasivärld.

2008-mar-25 @ 22:23
URL: http://alexandramariaelisabeth.blogg.se/

Enkelt: Blondinbella.
1. Hon går emot sig själv hela tiden. Dvs. Skriver nästintill vad som helst för att tjäna pengar på det. Exempel: Använder minkmössor, pälsar osv samtidigt som hon i tv upplyser om hur viktigt det är med EKO kläder och att hon alltid upplyser sina unga läsare vart och hur kläderna är gjorda.

2. Hon startar upp saker som hon inte slutför. Exempel: Tjejgruppen och den där jädrans klubben.

3. Mediakåt liten tös som i dagens samhälle tyvärr tjänar pengar på att vi i detta land klickar oss till hennes sida.
Girig vill ha mer - eller hur var det nu igen?

mvh/Teddy

2008-mar-23 @ 09:31
URL: http://caitlin.blogg.se/

Postat av: LindaMarie

den enda jag stör mej på av dessa 3 tjejer är Blondinbella. och det är pga hennes skeva syn på att använda pälsar + att hon verkar tro att alla är avundsjuka på hennes liv. Jag skulle aldrig orka me hennes liv kan jag säga. så nu vet du :) give me the bag! ;)

2008-mar-23 @ 10:48
URL: http://misslindamarie.blogg.se/

Postat av: Anna

Stina-Lee tror jag. hon är egentligen den enda av dem som jag följer regelbundet. Jag vet inte varför, eftersom hon blivit lika intressant som min gammelmormor. Sen kan jag inte låta bli att undra varför hon alltid måste pluta så med läpparna.. Det får mig tänka på en 13-årig tjej som försöker få alla killar i världen på fall - tror de ser supersexiga ut men ser egentligen hellöjliga ut. Kanske det är därför jag tycker om att läsa hennes blogg. Det irriterar mig att hon har en sån ovana, och det får mig själv att känna mig bättre.

2008-mar-23 @ 11:14
URL: http://www.bloggen.fi/minaia
 
Postat av: Erik

Jag stör mig mest på Stina-Lee eftersom hon är skitsnygg, smal, och hela köret som man ska vara. Men fastän jag tror att hon vet det, så skriver hon inlägg i stil med "Synd att man inte kan få byta till sig hennes ansikte också. Hade inte haft något emot att få kroppen heller faktiskt. Suck!!" (Detta om att få byta kropp med Jessica Alba)

Fiskar hon efter komplimanger eller tycker hon helt enkelt att hennes lår, mm, är tjocka? Förvirrande och irriterande.

2008-mar-23 @ 11:27
URL: http://erikgson.blogg.se/

Postat av: Mintra

Jag stör mig inte på någon av dem faktiskt . Tycker att man har rätt att skriva vad man vill i sin blogg .
Jag kanske har fel ? Antar att den här kommentaren räknas inte ... Men du får ha en bra dag :)

2008-mar-23 @ 13:50
URL: http://mawongsa.tjejsajten.se/

Postat av: Fatma

1) Blondinbella
Hon lever i en helt annan värld än vi andra. En värld där pengar styr allting. Läste en gång i hennes blogg att hon hade träffat en kompis som hade "pumpat" läpparna. Och då blev hon så "kär" och ville också pumpa sina läppar. Och hon shoppar för 10.000kr i månaden. Herregud, vad skulle den här tjejen göra om en dag alla hennes miljoner tog slut? -.-

2008-mar-23 @ 16:08
URL: http://fatmas.blogg.se/

Postat av: Malin

ska jag vara ärlig så stör jag mig inte på någon utav dom. blondinbella
är väl den so retar mest människor, och det är hon medveten om. hon provoserar folk för att få fler läsare, det är det hon tjänar pengar på.

2008-mar-23 @ 17:45
URL: http://minnan.blogg.se/

Postat av: Kelsey

självklart blondinbella. Hon snackar saker man måsta söka
upp i googel för att få reda på vad det bettyder. ( jag är helsvensk ;D)Och bara för hon typ har en stor blogg, blond, och varit med i tv lite. Bettyder ju inte att alla vill vara som hon.

2008-mar-24 @ 00:22
URL: http://kelseys.blogg.se/

Postat av: Susanne

Jag stör mig nog på alla bloggare som bara bloggar för att få uppmärksamhet i media, typ blondinbella! För mig känns det inte äkta och jag vill ha äkta bloggar typ som din och min!

2008-mar-24 @ 10:53
URL: http://www.brunoetsonmouche.blogg.se/

Postat av: leopardia

Jag vet inte, jag är nog för gammal för att störa mig, men den jag tycker mest synd om är ju blondinbella. Tycker hon känns tragiskt verklighetsfrämmande och jag
hoppas ju att det inte är på allvar eller att hon iallafall lyckas växa upp till en stabil och trygg människa med ett _riktigt_ självförtroende, ett som inte baserar sig på yta utan på insida.

2008-mar-24 @ 11:25
URL: http://leopardia.webblogg.se/

Postat av: LWmode

Jag stör mej mest på blondinbella därför att: Det ENDA som Blondinbella skriver om nu för tiden är alla tidningar/TV-program som hon är med i, publicerar bilder på hennes pojkvän med en ruta för ansiktet, berättar vart hon äter lunch och skriver hur snuskigt mycket pengar hon tjänar. That's it! Vart är den överambitiösa och politiskt insatta bella som drev bloggen då jag började läsa? Förstår inte hur folk som klickar in där för första gången nu kan fastna för bloggen och jag förundras varje dag över att jag själv ens går in. Jag borde veta bättre, elelr hur?

lwmode.blogg.se/1206356234_tvling.html
där har jag tipsat om tävlingen :)

Nu hoppas jag att jag vinner ;)
Mail: [email protected]

2008-mar-24 @ 11:59
URL: http://lwmode.blogg.se/

Postat av: Sofie A

Jag vet inte om jag stör mig direkt på nått... det finns ju massa annat jag kan störa mig på ute i vardagslivet.. det som står på nätet får man ta med en nypa salt.. om de nu inte är helgalet. Men de känns som vanliga unga tjejer med olika smak stil osv..

2008-mar-24 @ 18:04 Postat av: Jenny

stör mig egentligen inte på nån av dem. men om jag msåte säga nån så tar jag väl blondinbella. tycker inte hennes blogg är så intressant.
zipzo.blogg.se/1206378581_vska.html

2008-mar-24 @ 18:13
URL: http://zipzo.blogg.se/

Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag har länkat på min tävlingssida

massablaj.wordpress.com/tavlingar
(scrolla ner för att se)

Mitt svar är Blondinbella, därför att hon tror hon är så mycket större än hon är... och dessutom är hon mediekåt :-)

min mejl: [email protected]

2008-mar-24 @ 19:21
URL: http://massablaj.wordpress.com/

Postat av: Lena

Helt klart Blondinbella..
Dom andra är ju inte så illa.

2008-mar-24 @ 19:28
URL: http://www.lenaz.blogg.no/

Postat av: ida

svårt....
Blondibella vs Kenza blir det nog.
Blondibella är bara äcklig, hon framstår som en himla idiot med allt korkat hon skriver "kolla påmin nya minkjacka, den e utrotningshotad typ" Hon gör allt för att tjäna pengar, en typisk sån som bara skulle kunna gå hur långt som helst för lite mer pengar i plånboken...

kenza VAR en sympatisk tjej med bra smak, och trevlig pojkvän, men sen hon gjorde slut och träffade en ny så skriver hon typ aldrig och det hon skriver är i stil med " jag stapplade hem på mina klackskor igår, hade typ festat hela natten" eller "asså jag måste drick mycket vatten för att späda ut det" hon har genmgåt en person förändring och jag stör mej väldigt mycket på det!

om jag måste välja nån som är hemskast så blir det nog blondibella, hon är verkligen hemsk och hon gör allt för att få pengar!Hon är så otroligt ego! BLÄÄ

levandeljus.blogg.se/1206397259_adidas_vska.html

2008-mar-24 @ 23:21
URL: http://levandeljus.blogg.se/

Postat av: Anna

Jag säger Blondinbella. Hon har en konstig verklighetsuppfattning i form av att hon inte förstår att alla inte badar i pengar. Det känns även som hon skriver för att tjäna pengar på sin blogg i första hand o såna bloggar går inte hrm hos mig.

2008-mar-25 @ 02:49
URL: http://annamyren.blogg.se/

Postat av: Anna

Jag säger Blondinbella. Hon har en konstig verklighetsuppfattning i form av att hon inte förstår att alla inte badar i pengar. Det känns även som hon skriver för att tjäna pengar på sin blogg i första hand o såna bloggar går inte hem hos mig.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2004386#kommentera

2008-mar-25 @ 02:52
URL: http://www.metrobloggen.se/tavling

Postat av: Peggy,

Blondinbella för hon skriver alltid om hur känd hon är. (iaf i senaste inläggen)

2008-mar-25 @ 15:44
URL: http://www.peggypeggy.blogg.se/

Postat av: Jessica

Jag stör mig mest på Kenza. Som en annan tidigare skrivit så var hon mycket bättre förut, men sen det tog slut med hennes pojkvän så verkar det ha gått utför för henne. Hon hade blivit mer dryg i bloggen.

Sen även i bloggen så ska hon alltid verka så gullig och älska sina läsare, men jag har hört av en som känner Kenza att hon egentligen tycker att alla läsare är jobbiga, som ställer jobbiga frågor och bara försöker vara kompis med henne.
Om det stämmer? Det vet jag inte, men det skulle inte förvåna mig ett skvätt.

2008-mar-25 @ 16:20
URL: http://plastiquefashion.blogg.se/?c=1205868809 Postat av: Laina

Stinalee. Hon passar inte i sin piercing.

2008-mar-25 @ 17:00
URL: http://easytofind.blogg.se/

Postat av: emma

enlitentax.blogg.se/1206461875_det...jag_verkli.html
jag är med!
enkel fråga! mitt svar är BLONDINBELLA.
hon älskar att prpvicera folk ,tror hon är så vuxen och vet allt.
men innerst inne är hon en bortskämd snorunge som borde skämmas över sina handlingar!
speciellt eftersom så många unga tjejer läser hennes blogg och har henne som förebild..
och att hon skryter om hur mycket hon shoppar för.
ingen normal tjej har råd med det och då får man dåligt självförtroende om man inte kan leva som bella.
hennes blogg är inte ett dugg intressant och förstår inte hur hon kan ha fått så mycket uppmärksamhet i media och tjäna dom pengarna hon har när hennes blogg är precis som alla andras

2008-mar-25 @ 17:20
URL: http://enlitentax.blogg.se/

Postat av: re

stine-lee, vet jag inte vem det är.
kenza är helt okej.
men blondinbella!
hon tror hon är "störst, bäst och vackrast" liksom.
det går inte att undgå henne, hon är överallt.

länk till tävlingen:
rewi.tjejsajten.se/blogs/223033/taevling.htm

2008-mar-25 @ 18:32
URL: http://rewi.tjejsajten.se/

Postat av: bella

Hm dne var svår eftersom jag inte riktigt stör mig på någon av de , men kan ibland tycka att de blondinbella skriver är lite för ärligt, och hon skryter väldigt mycket men antar att jag med skulle göra det om ja fick så mycket uppmärksamhet som hon får. så har inget direkt bra svar till din tävling men vill gärna vara med :D

2008-mar-25 @ 18:35
URL: http://izabeella.blogg.se/

Postat av: sofi

LÄTT, det är blondinbella! Människan är seriöst på en helt annan planet. Tjejen borde komma ner på jorden och förstå att man inte kan leva på att säga "smink" hela dagarna.Hon tror att hon är en jätte bra förebild för tjejer men jag tycker då att det är bättre att ha Nasse som förebild!

2008-mar-25 @ 20:16
URL: http://sarahsofi.blogg.se/

Postat av: Mari

Blondinbella!
För att hon beter sig som en 50 åring. Hon är bara 17 år vad mer ska man säga?! Tycker hon överdriver så jäkla mycket och att hon skulle vara en förebild för unga tjejer? Det där är bara GALENSKAP, alla är inte rikemansbarn som hon och det är väl tur att det fortfarande finns normalt folk här på jorden än så länge. Hoppas det inte går överstyr för då kanske hela planeten förvandlas till onda små blondinbellor xp

Men det som stör mig mest är att hon ser så negativt på unga mammor eller vad man ska säga. Om hennes kompis blev gravid så skulle hon definitivt få kompisen att göra abort, hon skrev så i något inlägg, vilken "kompis" -.-

iram.blogg.se/1206480393_tvling.html#comment

2008-mar-25 @ 22:27
URL: http://iram.blogg.se/ Postat av: Linn

vinnlinn.blogg.se/1206483392_vil...denna_adid.html

Mitt svar är blondinbella. Främst för att hon lockar små unga ovetandes lammungar till förkastliga MUF.

2008-mar-25 @ 23:19
URL: http://vinnlinn.blogg.se/

Postat av: Sandra

Blondinbella, självklart.

2008-mar-26 @ 00:05
URL: http://samdra.blogg.se/

Postat av: Mari

Kenza - jag lär väl inte vinna den fina jackan hon lottar ut...

2008-mar-26 @ 00:50
URL: http://marzipanart.blogg.se/

Postat av: emma

Jag stör mig nog mest på StinaLee, stör mig på henne pga att hon är en vuxen som beter sig som en barnunge. Förstår mindre för varje dag varför jag ens läser hennes blogg överhuvudtaget då alla hennes inlägg är exakt likadana. Ibland kommer ett diskussionsinlägg med en rejäl dos moral som ingen orkar läsa, drygt det också när det är tre dm text utan ett minsta radbyte :P
ska lägga in tävlingen på min blogg imorgon, tyckte det var en rätt bra ide trots att det kan vara lite taskigt :p

2008-mar-26 @ 01:56
URL: http://emmariah.blogg.se/

Postat av: Anna

Om det är ngn av de tre jag irriterar mig mest på så måste det vara Kenza som verkar skriva väldigt mycket om Tokio Hotel, som jag hatar!

2008-mar-26 @ 11:46
URL: http://annarocks.blogg.se/

Postat av: Jouvina

kenza, däför att hon har fått storhetsvansinne och skiter fullständigt i sina läsare, skriver sämre och färre inlägg nu än aldrig..

haha, det var inte den bästa anledngen och den var fan inte rolig heller, så lycka till alla andra! xoxo

2008-mar-26 @ 12:55
URL: http://jouvina.blogg.se/

Postat av: Elin

Kenza!

Jag tyckte om henne skit mycket förut men hon blir bara sämre & sämre... Hon skriver om hennes jäkla chinhuahua som dessutom heter Armani? Please?

Sen så utger hon sig för att vara perfekt osv men som igentligen inte stämmer, hon ljuger ärligt talat i sin blogg.

Hon skrev nyligen att hon inte röker men många av mina vänner har sett henne röka ett X antal gånger (mentholcigg) Sen skriver hon att hon har å himla bra matsmältning & kan äta precis vad som helst.

Men enligt andra så kan man läsa i tidigare inlägg hur hon räknar kalorierna osv.

Sen skall bloggen handla om hennes liv & modellandet.
Jag tycker mest att hennes blogg handlar om hennes hund. & Hej idag ska jag...
Det är inget intressant med den igentligen liksom?

(Sen känner ju jag inte Kenza, hon är kanske världens goaste, men jag tycker bara att bloggandet för henne går utför...)

2008-mar-26 @ 21:20
URL: http://elinpersson.blogg.se/

Postat av: Emelie

Jag stör mig mest på Blondinbella för att hon inte verkar veta vad hon tycker. Hon skriver sina åsikter, men det verkar som hon bara gillar såna med samma åsikter som henne. Hennes åsikter går emot varandra och det verkar som om hon inte riktigt vet vad hon tycker. Hon verkar ha en konstig självuppfattning, tror att hon själv är viktigast i hela världen.
Min åsikt bara.
Sjukt snygg väska föresten! :)

2008-mar-27 @ 01:04
URL: http://emsinamerica.blogg.se/

Postat av: Jenny

Är ingen av dom 3 som jag vill dissa.
Besöker dom aldrig så jag kan bara gissa.

Men det är många som stör sig på dessa tjejer.
Så varför då gå in och läsa deras grejer?

Men den där snygga väskan vill jag gärna vinna!
För då skulle jag bli en lycklig kvinna (tjej!)

Har länkat också:
nyfiknafisen.blogg.se/1206620959_tvling.html

2008-mar-27 @ 13:43
URL: http://nyfiknafisen.blogg.se/

Postat av: Saga

Enkelt, Blondinbella. Kolla på henne hon skryter om att hon har massa pengar hon kan shoppa för och är med i MUF ååh wow det är ju vad folket vill höra... VERKLIGEN! Nej, BB är ingen bra förebild. Men en sak som jag stör mig mest på är att hon inte vågar stå för att hon har tandställning, säg en bild där hon ler och visar tänderna? Nej hon gör aldrig det inte ens när hon pratar... Det är ju som "ååh jag är så ful i tandställning och jag tvingas ha den å blablabla" Men vad säger det till hennes små "fans" med tandställning.. hon är ingen förebild bara en äcklig bimbo som tror hon är störst bäst å vackrast. Fyfan för BlondinBella xD

miljoner.blogg.se/1206639498_tvling.html

2008-mar-27 @ 18:42
URL: http://miljoner.blogg.se/

Postat av: Az

azzle.blogg.se/1206735516_vska.html

Hade jag fått samma fråga för några dagar sen så hade jag nog svarat Kenza. Men nu på sistonde har hon slutat skriva intresanta inlägg och det känns som att hon ibland skriver för att hon måste.. Klart att hon måste ha ett privatliv, men jag tycker att det tar över ibland.

Stina Lee gillar jag bäst iaf! Hon har aldrig gjort något som jag har klassat som dumt/idiotiskt/själviskt eller på något sätt fått mig att bli uppretad. Hon är en klassisk tjej i 20-årsåldern som blggar om ett ganska vanligt liv. Det är intresant att läs aom hennes liv, för det är både personligt och underhållande :)

2008-mar-28 @ 21:24
URL: http://azzle.blogg.se/

Postat av: Linnéa

Jag stör mig mest på Blondinbella. Därför att när en läsare frågade henne ifall hon skulle kunna tänka sig att leva på 1000 kr i 12 månader för att skänka resten till fattiga svarade hon att hon inte kunde tänka sig det på grund av att hon satte sig själv i första rummet och att hon ville kunna köpa det hon ville ha. Jag menar, alla andra studenter klarar sig på 1000 kr i månaden varför skulleinte hon kunna göra det? Hon har ju så mycket grejer så att det räcker och blir över.MyGod..

2008-mar-22 @ 20:22
URL: http://lilyanlinnea.blogg.se/

Postat av: Rebecca

JAG STÖR MIG MEST PÅ BLONDINBELLA! för att hon är så himla bitchig, och att hon verkligen tror att hon är nåt, bara för att hon shoppar för 10 tusen i månaden, eller veckan, eller vad det är! och för att hon typ är djurplågare. hon satt liksom och sa att den mössan hon hade på sig, var en hund som hon hade flott helt själv, så jävla taskigt! DET HÄNDER VARJE DAG, MÄNNISKOR FÅNGAR DJUR, OCH SLITER AV DOM PÄLSEN, MENDANS DOM ÄR LEVANDE, OM BLONDINBELLA SKÄMTAR OM DET I SKOLAN, SÅ ÄR HON BLÅST PÅ RIKTIGT!

2008-mar-22 @ 20:33
URL: http://rebeccalikefotboll.blogg.se/

Postat av: Rikard

Hehe hur menar du "lägga in" din tävling? Om man inte stör sig på någon då? Jag tycker verkligen det var en smart fråga, haha fast alla kanske inte stör sig på någon av dem även om alla på sitt sätt verkar lite blåsta! :)

Postat av: Hannah

hahaha, rolig tävling! Är inte i behov av en ny väska så ska nog inte vara med.. :P men kan svara på frågan ändå ;D

Kenza - hon gör ingenting med sin blogg längre, hon förtjänar itne att tjäna så mycket pengar! Hon har ansällt någon att acceptera sina kommentarer. hon läser alltså inte ens det människor kommenterar, och så uppdaterar hon typ 1 gång/ dag, och det är riktigt tråkiga inlägg!

2008-mar-22 @ 21:35
URL: http://hsomihg.blogg.se/

Postat av: Hannah

Fan vad kung du är. Roligaste tävlingen på länge.

Jag måste självklart välja alla tre, dom har sina egna små saker man stör sig stenhårt på.

Kenza - Hon bryr sig inte ett skit om sina läsare, hon ser ut som 14 bast. Hon har ingen riktig personlighet.

Stina-Lee - Hon skriver dryga kommentarer i min blogg bara för jag sa att hon såg ut som en ekorre.. hahaha

Blondinbella - Hon ser ut som en gris, tjatar om pengar hela dagarna, och har världens fulaste pojkvän.

2008-mar-22 @ 22:27
URL: http://svartkajal.tjejsajten.se/

Postat av: biljana

Kul tävling :p.

Jag stör mig mest på Blondinbella som många andra gör.
Hon tror att hon är perfekt, och hon pratar hela tiden om sin fula, skabbiga minkjacka. " Här står jag i min nya minkjacka, den är äkta förståss". Hur patetisk får man vara ?
Det som stör mig mest är att hon hela tiden ska skriva Mr X på sin pojkväns bilder, när hon vet att vi redan har sett honom..

2008-mar-24 @ 14:31
URL: http://talktomyhand.blogg.se/ Postat av: biljana

Kul tävling :p.

Låna via SMS. Pengarna inom 10 minuter.




Kommentarer
Postat av: Nathalie

svar: ja det är hon. ja varför ler hon aldrig?

2008-04-02 @ 20:50:16
URL: http://nathalieelina.blogg.se
Postat av: Robin

svar: Tack :)

2008-04-02 @ 21:33:34
URL: http://robinakyol.blogg.se
Postat av: Linnéa

Har du valt en vinnare? Jag fattar inte riktigt ^^ ;P

2008-04-04 @ 22:55:56
URL: http://lilyanlinnea.blogg.se

Säg det du har på hjärtat här:

Söta jag heter:
Stammis hos Kandi?

Din ålder:


E-postadress: (publiceras ej)

Din söta bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0