Idag,

Orkar jag inte blogga gott folk, känner att jag avvaktar till blogg.se stadgat sig.

Mvh

Kandi

Onödiga fakta del 1.

- Gravida mödrar som bär på pojkar är benägna att vara mindre glömska än de som bär på flickor.  

- En elefanttand kan väga 5,5 kilo. 

- Människor som bor i städer har längre och tjockare näshår än de som bor på landet. 

-  Kvinnor använder i medeltal 7000 ord varje dag. Män bara 2000.  

- Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana. Det ironiska är att han själv levde i celibat.  

- George W. Bush var cheerleader i skolan. 

- 80 % av de som blir skjutna med pistol överlever.  

- Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.  

- Undersökningar visar att 56 % av alla med jobb har haft sex på jobbet. 

- Män blir sexuellt upphetsade nästan varje gång de drömmer.

BIG solglasögon

image191 

Lindseys ser helt OK ut. Fast mina är snyggare =P

Så kan det gå =\

Det är tydligt, att knark ger DÅLIG hy. Kids stay away from drugs!!

image190

Poor Amy .. Synd att hon kastar bort sin talang...

Marc Jacobs

image189  1795:- bara..... :\

Superfina shorts

image188 Finast faktiskt! Måste skaffa .. de kostar bara 249:- Finns på nelly.se

Who wears it best?

image187

P.S 2 + 3 = samma person ;)

Man on fire,

För dig som inte sett denna film, rekommenderar jag den starkt! Såg det ikväll... men sett den många gånger innan. Fyfan vad bra den är.

image186

Som ni ser är Denzel med i den, och jag kan ju lägga till att Marc Anthony(J.Los man) är med i den också ;)

När de är som finast,

image185

Så här ska det set ut....

Barbara Bui

image184 3695:-
Fina men vem skulle vilja slösa denna otroligt onödiga summa pengar?

Rihanna gör modemiss!

Enligt mig! Denna tycker inte jag passar henne, för 5 öre. Vet inte vem som lura på henne denna, alltså klänningen som klänningen är väl inte så grotesk, men hennes ansiktsuttryck säger mig allt.

Pon De Replay? NOT!

image183

Way to go,

Den definivt finaste outfiten jag sett på Alicia! Den passar henne superbra! Jackan är underbar, tar fram hennes forrmer samtidigt som den ser stilren ut. I like it! Kan inte stunta i att tillägga att hon blev jättevacker på denna bild. Mer Keys till folket!!

image182

Paris ska inte dansa magdans!

Gott folk, nu är det faktiskt bevisat. Här kan ni se Paris i Turkiet och hennes desperata försök att dansa magdans. (OK, hon försökte iallafall - det gillar vi) Men hon borde inte sluta sitt vanliga jobb... (som om hon har ett jobb;)


Front - Back

  image178  

image180

Jag läste någonstans om att man tyckte att denna klänning var en modemiss från Beyoncés sida, men jag måste säga att jag tycker, precis motsatsen! Jag tycker att den är underbart snyggt. OCH VEM har sagt att gult är fult? HELL NO!

Varför inte ta av sig mössan, Ne-yo?!

Jag har alltid funderat över hur det kommer sig att vi typ aldrig får se denna kille utan mössa..... Jag menar vad är det han har att gömma? Sen kom jag på det, efter att jag såg en intervju med han på MTV. Han är ju ful! Det är därför! Han hade skäggstubb, och bara en durag - man kunde gott se hans huvve, och tro mig gott folk - det såg inte bra ut. Så för alla er Ne-yo älskare som säger att han ser bra ut..... NI HAR FEL. Men han sjunger j*vligt bra dock! Älskar hans röst. Och ett råd till Ne-yo, Keep the hat on ;)

image177

Beautiful B, #2

Är inte hon vacker i svart hår också!? Denna människa passar i varje hårfärg. Verkligen. Nu blir man ännu mer avis! AJ ! :) GO B! :)

image176

Beautiful B,

Hon är så j*vla vacker i klänning (och allt annat för den delen!) Dessa bilder får mig och bli så avis och börja drömma om en kändiskarriär bara jag får gå runt med sånna här mästerverk! De verkar riktigt sköna ^, eller kanske inte, men tyget verkar skönt! Det enda man kan fråga sig är om hon verkligen kan röra sig i den gröna klänningen? Har svårt och tro det ;) Men vackert, gott folk! VACKERT!

image174

image175

Nej!

Still not hot! Jag gillar inte Lindseys stil så mycket. Denna klänning (om man nu kan kalla den för det =P) är inte gjord för blekfisar ;) Och man måste ju fråga sig vem som sminkar henne egentligen? Spana in rougen. NEJ!

image173(bildkälla posh24.se)

PINK!

image171

image172

Spana in den första bilden. Den är totally not hot! Den andra är OK, men inte är den bra heller. PINK borde hålla sig till sin rockiga stil tycker jag. För klänningar passar inte henne. Hon känns för kort, eller för muskulös för att bära klänning. Speciellt den korta. Doh =\


(bildkälla posh24.se)

Money ain't a thing

Så här ser det ut när arvtagerskor handlar. Bling bling bling, money ain't a thing! Go Paris!

image170


Underbart vacker klänning dock. Me likey alot!

NO NO NO!

Hon må vara hot, men skortan är NOT!


image169

So what!?

Demi Moore, utan smink. JA, so what?! Jag tycker inte det är värsta skillnaden, jag menar man har faktiskt sett värre på vissa kändisar (de flesta) iallafall. Tycker media ska sluta tracka ner henne, bara för hon lyckades haffa den finaste killen i Hollywood just nu. ;) Det är faktiskt inte så farligt! :) Hon ser ju iallfall ut som en människa iallafall.

image168

P.S tycker om att hennes örhänge blingar ;)

Brittan,

Det ryktas om att Britney har fått erbjudande om att göra en egen show, sen man tyckte att hon var ganska rolig när hon deltog i serien "How I met your mother".

image167




Hon verkar må mycket bättre iallafall, vilket glädjer oss att se. Go Brittan!

Fredagsmys

Är det bara jag som inte är ute o härjar ikväll?=)  Har precis sett klart Tjenare Kungen. Vet inte vad jag tycker om den, men vissa stunder var den ganska komisk...

M. Jones

Hon var en hjälte för så många, och ansågs vara en av de bästa kvinnliga idrottare. Det verkade som hon hade allt, hon var en duktig idrottare, hade utseende och leende, men sen efter många års förnekelse erkände hon att hon hade dopat sig. Ett sorgligt slut på en sån underbar histora. Jag pratar om Marion Jones, hon var faktiskt en av mina top favoriter.. Oprah har henne i sin show nu, så om du har tid.. titta gärna. I know I will.

image166

Independent Woman


The little black dress,

image165

Every woman should own one.  

Tappat vikten lite för snabbt eller?

image161

Att magen är borta, kan man ju förstå ;) Men shit på den andra bilden skulle man aldrig ens kunna tänka sig att hon precis födde tvillingar! WOW

Heroes

Är det bara jag som sitter och väntar på nästa säsong? Bästa serien på länge tycker jag, som får en verkligen och tänka efter. Ovanligtvis är den inte utseendefixerad som de andra serierna jag brukar följa, så det känns bara bra! Jag kan inte bestämma mig för vem som min favorit är.. tycker det ändras hela tiden. Men cheerleadern KAN vara favoriten, trots att jag inte förstår mig på hennes naiva sidor ibland. Har du inte sett den, så rekommenderar jag den starkt!

image160

Bilder säger mer...

image159

Kändisar åldras också!

WFT?

image158

Fy fan! säger jag bara...

Who Wears It Best?

image157

Brittan tycker jag ;)

Kändismix

Kan du gissa vilka som finns på denna bild?
Tips: De är 8 st ;)

 image156

God morgon!

Oj, det var inte lite jag sov. Men nu är jag uppe och har en hel dag framför mig utan skola utan några sånna tråkigheter! :) YES!


MMM MAGNUM!

Jag såg precis en blogg där det skrevs om glass, och jag kunde inget annat göra än att känna mig sugen. Det här är mina favoriter

image155

Skit,

Tentan gick ju lite så där, tror knappt det blir ett G, men jag gjorde mitt bästa. Inte mitt fel att läraren är dum i huvvet och hittar på en massa skit frågor om sånt som han inte ens hade gått igenom med oss.... Blir fan arg!
But anyways, ska strax dra hem och ta o sova lite. Tycker jag förtjänat det :) Kram

Godmorgon!

Hej mina sötisar <3 Hoppas ni mår bra. Jag har pluggat hela natten och inte sovit NÅT! Kört en All-nighter alltså ;)  Snart är det dags för tentan, så jag tänkte käka en ordentlig frukost, dricka lite kaffe (är inte en kaffe drickare annars) och ta bussen ner till skolan. Ha en jätte bra dag! :) Kram

HOT OR NOT?!


Kandi Boknörd?


Tack så mycket,

För era fina kommentarer, och uppmuntrande ord. Jag lovar att svara på alla kommentarer så fort jag gjort klart min tenta. Trots att jag tänkte skippa den imorgon har jag bestämt mig för att gå och göra ett försök iallafall. Så jag sitter just nu och pluggar, därför hinner jag inte med bloggen en stund. Välkomna tillbaka! Kram Kandi

P.S Önska mig lycka till! :)


Modeblogg

Det finns folk som dömmer modebloggar som bloggar som bara tar upp plats, med sina vackra bilder och inte så mycket annat. Jag måste bara säga att jag tycker det är helt fel. Bara för för att man känner starkt för mode, design, och allt annat som är snyggt betyder det inte att man inte har något annat att komma med. Tycker att man ska lägga ner mer än 5 sek. på att dömma en blogg bara för att det har namnet mode skrivet all over. Själv väljer jag att modeblogga, främst för att det är kul, och för att man får en massa söta inlägg från andra läsare som håller med en om något är snyggt, eller inte. Däremot väljer jag att inte göra den alldelles för personlig, för att jag tycker inte om sådan uppmärksamhet, och jag skulle inte byta min besöksstatistik mot någon annans som har många fler bara för att de skriver om sig själva - skryter om hur mycket pengar de har, eller hur många gånger de varit i tidningen. Min blogg kanske heter kandismode men det är så mycket mer än så. Så ta din tid innan du väljer att kritisera, eller bara hata.
Kärlek Kandi

Beautiful people, beautiful

Jag har inga ord, gott folk förutom BEAUTIFUL. Får nästan tårar i ögonen när jag ser denna bild.
image154

Chao!

Har precis vaknat, tog en lång nap. Det var verkligen skönt. Sitter nu och kollar på 5an.. so you think you can dance.. hehe. Måste erkänna att jag tycker att det finns riktigt roliga inslag, som gör att jag garvar ihjäl mig! Så här kan det se ut, gott folk.. för er som inte har sett programmet än.


2 par

Tycker de glänsiga ser bäst ut, MEN jag tror knappast att jag skulle ha på mig de. Tror inte det skulle se så bra ut. Så jag håller mig till de svarta, tråkigt nog. Men all eloge till Alba, hon får de guldiga och se riktigt heta ut, nästan så man funderar på att testa... ;)

493253-152

Rån!

image151

Tycker ni denna kjol är värd 2595:- ?
Det gör inte jag iallfall, tycker det är galet. Man kan inte vara klok att köpa en sån, för sån summa. Gud..

Gynnings Disco Låt



Hiss eller diss?

Dagens Brillor

image150

Jag tycker om de här, känns jävligt fräscha och "up-to-date". De är inte för stora heller, utan låter ens ögonbryn fortfarande synas. Detta är positivt! Mycket bra :)

Senaste med Björn Gustafsson


Onsdag

Denna dag började inte så bra, arbetet blev genomsågat men jag klarade mig iallafall, behövde inte göra om det, så det känns skönt! Imorgon är det ju meningen att jag ska göra tenta, men det finns ingen chans att jag klarar den, så den skippar jag. Helt sjuk, och deprimerad.. Ja, det börjar märkas på blogget, men ska se till att ändra på det! Så kära läsare, make me happy! Lämna ett kommentar, eller två. Kärlek. Kandi

TRÅK!

Sitter i skolan, vi har seminarie, går igenom en massa arbeten...inte så kul tycker jag. Lite pinsamt att få sitt arbete kommenterat. Men men... vill hem, är helt snorig :(

Önskar det vore sommar,

493253-148

Jag önskar det vore sommar så att man kunde gå runt med så lite kläder som möjligt. Med ett par feta solglasögon.. Men jag antar att jag får vänta ut det en stund till...

Godmorgon!

Hej på er! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra. Sitter och kollar på The Voice TV, och förberedder mig till skolan. Det ska inte vara en lång dag, endast 3 h =\ Vad gör ni då? Hur ser er dag ut? Puss och Kram

Godnatt!

Nu har jag lekt med den här bloggen så det räcker, men jag är fortfarande inte klart med kategorierna, det var en del inlägg alltså måste jag säga.. Anyways gott folk. Jag måste lägga mig nu, för jag har skola imorgon...kl 9! Måste dit, helt förkyld och oförberedd. =\ MEN Sleep tight, dont let the bedbugs bite! PUSS


Don't Hate - Appreciate

Heej igen, jag håller på att fixa till bloggen lite nu, ska ordna fram lite smidiga kategorier ser att ni alla längtat :) Det är bra det. Mer organiserat ska vi göra detta. Jag svarar på kommentarerna så snart jag är klar. Kärlek. Kandi

OK, det gick lite segt kan man lätt säga! Oh, har så många inlägg att flytta om. Tror jag ska sätta mig ner med det imorgon och ordna upp allt. Kanske radera några. Ja, tror fan det.

Kategorier

Jag funderar starkt på att dela upp min blogg i kategorier, för trots att det handlar mest om mode så kommer det in en massa andra ämnen ju. Skulle vara smidigast o dela upp mina inlägg. Ska göra det senare ikväll.

Öhmmmmmmmm

Ja det var ju inte världens lättaste uppgift att svara på kommentarer just nu, allt är så segt =\ men det kanske inte gör så mycket för favoritprogrammet är på just nu iallafall :) fortsätt skriva om ni kan ..krammmm


Våra värsta år

Jag är helt galen i denna serie, har alltid varit det så länge jag kan komma ihåg.
Min favorit är helt klart Peg, inte att jag på nåt sätt är som henne (lat, o käkar godis) ^, men hon är fööör go'


image142


Kul Kul :)

image141

Sötisar,

Jag kommer svara på era kommentarer strax, måste försöka trycka i mig lite mat :)
ANNA E SNÄLL måste jag bara säga <3 LOVE U! :)

Får hjälp

Även trots att jag sa till henne o inte komma, kommer hon. Sitter här i min soffa o tycker synd om mig. Helt snorig, inte ens nässpray hjälper längre :( snyft! På tal om det, tycker inte ni också att nässpray kan smaka riktigt äckligt ibland?! I dont like it, men det får mig att kunna andas lite lättare, och det tycker vi om. Anna säger att hon ska fixa korvarna för hon va sugen på de oxo heheh. Jag ska istället ta och springa ner till tvättstugan, det är helt snöööööööigt ute :(

Fasiken

Kom på nu att jag har en tvättid..............idag kl 16.00. Det är bara en kvart kvar..... Vet inte om jag orkar..................



Moahaha :)

Laga mat = KÖRV

image140Nu, ska jag faktiskt ta och laga lite mat. Eftersom jag inte orkar stå i köket alldelles för länge helt förkyld blir det nåt enkelt. Typ korv :) Korv med bröd. Bröd med korv :) Mumms! :)

Kandi påminner

Måste bara påminna er om att läsa längre ner på sidan också inte bara de senaste inläggen, :) Skriver en massa  ju!

<3

Marisa Miller



Så här kan det se ut, bakom kulisserna ;)

Parlino

Folk jag måste precis erkänna, att jag är jävligt nöjd med Parlino. Hade comviq förut och visst var det billigt, men deras kundservice var hemsk tycker jag. De höll aldrig vad de lovade och kopplade runt en i onödan. Det som jag tycker mest om med Parlino är att allt sköts via internet, ingen stå i kö, ingen skrik,..ingen vidarekoppling + så får man faktiskt äntligen ringa till Telia utan att det kostar nåt i minuten :) Underbart tycker jag ! Äntligen kan jag ringa Elin (hon har haft Telia sen början av mobiltjaffset och vägrar byta) hon brukar snacka om att ifall hon skulle fastna i skogen så vill hon ha täckning, vi brukar mest garva åt henne, för det finns ingen skog här, så långt ögat når.

Men alltså om du är missnöjd med din gamla operatör, eller bara vill testa nåt nytt. Kolla in denna sida

Parlino.se

Kram Kandi

HATAR BETALA RÄKNINGAR

Är det någon mer än mig som hatar betala räkningar? mohhaha. Bra fråga va!? ;)

Gå ner i vikt

Jag har alltid funderat på om man nu ka tappa vikt med denna;
Är det verkligen möjligt? Finns det någon där ute som har testat? Känns som jag har käkat för mycket godis nu, så jag känner mig helt uppsvullen, BLÄ..
NÅGON?


image139
 


Ännu en gång

Skulle jag vilja påminna er om tävlingen som pågår för fullt, den finns längre ner på sidan. Delta vet jag! :)

Sjuk,

Ush, det går verkligen inte över, känns som det blir värre hela tiden juh :( Men jag är glad ändå. För jag får vara hemma och titta på alla mina favorit komedi serier. JA, gott folk jag är helt komedigalen. Jag tycker om att skratta, riktigt mycket. Det gör hela min dag. :) Saknar mina vänner, men jag vill inte smitta ner de, med vad de nu är jag har HAHA, nej skojjar bara. Jag är bara förkyld, men nu vet hur snabbt det sprids va.. Ush...

Tjäna pengar på din blogg

Alltså alla vet, det är ingen hemlighet att man kan lägga in annonser i sin blogg och äntligen tjäna lite på att man sitter och är sin blogg trogen. Det jag kan tipsa er om är Affiliator.se. Smidigt då man kan se all trafik som händer på ens sida, och hur mycket man tjänat ihop. Det uppdateras automatiskt. För er som är intresserade av att tjäna pengar på er sida hänvisar jag hit, VARSÅGODA.



Affiliator.se

80s baby bebe

image138

Varför känns denna bild rätt aktuell? Benvärmare, Converse, Massa armband..... Modet rullar tillbaka hela tiden, och det är ju uppenbart att vi är nu i någon 80tals mode. Skönt på ett sätt, ja eller skönt på många sätt med tanke på leggings och benvärmare ;) För några år sen skulle det vara så "UTE" och ha på sig sånna, men nu är det riktigt "INNE"... Det är kul att se hur vi förändras, efter modet. Inte modet efter oss. Eller är det samma sak. Vad tycker du?

Fallen Behind?

Inte nog med att jag är efter med att plugga till tentan, jag är efter med en annan uppgift, som jag såg skulle vara inlämnat IGÅR, som vi har seminarie på imorgon. Alltså PANIK, detta var inte roligt. Förstår inte hur jag kunde hamnat efter, tycker jag har bra koll annars.. Menmen. Nu ska jag sätta mig ner och betala lite räkningar, ta o tjuta en stund efter när CSN inte räcker till. Känns som man blir rånad, varje månad den 25e, samtidigt som pengarna "rullar in". Dohh

Smala bälten HOT OR NOT?

image137

På dessa damer från Girls Aloud tycker jag det ser riktigt bra ut, men i övrigt känner jag att jag inte är DÄR än. Känner inte att det skulle matcha in på de kläderna jag har, inte så mycket till vardags iallafall. Men jag kanske har fel, ska faktiskt ta o testa. Vad tycker du? Använder du dig av smala bälten?

Carrie Bradshaw

Är en sann modeikon för oss alla modegalna människor. Jag bara älskar hennes karaktär i serien och (filmen YEY) och den modeikonen hon har kommit att bli.
Carrie We <3 you.

image135

image136

This is definitely HOT

image134

Jag älskar leopardmönster, på SKOR :) Det gör jag. Någon annan som håller med mig? Lite komiskt att 2 av 3 på bilden fått barn nyligen. Det är ju bara Beyoncé kvar nu då!

Hahahaha

HA-HA säger jag bara, du hittade trots allt tillbaka hit :) You must really really love me :)

Lugnt I love you too.
PEACE

P.S Undrar hur många personer som heter Amanda i Sverige... Hmm ska vi kolla upp det?
[ Sökord: Amanda | Kön: Kvinna ]

Det finns 30912 kvinnor som har förnamnet Amanda. Av dessa har 20428 namnet Amanda som tilltalsnamn/förstanamn.

Jobbigt för dig Amanda, att känna dig uthägd. Men dina kommentarer kommer ändå inte publiceras här. Varför? JO för att det är MIN blogg. :)


Momento

Nä, det förstör min dag varje gång det dyker upp på TV. Jag älskar min TV, men jag hatar Momento och liknande spelprogram som tar över lite när de känner för det. Så irriterade människor som sitter där och gapar en hel massa om allt och inget, mest INGET självklart! Tycker det är hemskt. De sitter där och lurar en massa människor att ringa in, i hoppet om att de ska vinna pengar. De måste ju vara svinrika alltså...SVINRIKA, så mycket folk som försöker ringa in, men aldrig kommer fram eller när de väl kommer fram, vinner de nån hundring eller nåt. BLÄ. Jag förstår inte hur detta land kan tillåta detta pågå.

Lägger upp ett exempel på hur fel det kan gå...Känsliga tittare varnas.


Dagens ställning

Glatt överraskad blev jag idag, när jag såg att jag åter igen hade hamnat på listan av de mest aktiva... Det är lite tråkigt att se samma människor där, om och om igen. Men det är kul när jag hamnar där, om och om igen.. HEhe, ne jag skojjar bara nu. Men så här ser det ut;

image133




















Skitgrymmt att skriva i Paint :P Men jag gillar det, även om det ser allt annat än proffsigt ut, but thats the way i like it, uhu uhu =) Roliga nyheter tycker jag.

By the way,

I samma veva som jag känner att jag fått efter mig en person som inte tycker om min blogg, så har jag också fått en person efter mig som tycker om min blogg alldelles för mycket, känns det som. Underbart roligt faktiskt =) Thihi* Ska inte hänga ut några namn.. men ni andra får ha lite överseende med detta.

Tisdag,

Godmorgon mina söta, Hur mår ni? Jag har typ precis vaknat och det här är ganska tidigt för att vara mig. Har blivit så förkyld att jag inte kan andas när jag sover, och det gör det hela LITE jobbigare! Ska ta och dricka thé.. Kollar ut genom fönstret och det är jävligt snöigt :( Känns ännu jobbigare, men jag kan konstantera att jag inte kommer gå någonstans idag. Utan det blir en lugn dag hemma, trots att pengarna rullar in idag. Hoppas ni mår bättre än jag och att ni är friska och krya.

Kram Kandi

OJ! Dags o sova kanske....

Klockan har blivit precis efter 3 nu, och blogg har inte fungerat som det ska sen kl 00,00. Har kollat mellan pluggandet lite då o då...Tycker det är jätteskummt alltså. dåligt BLOGG.SE DÅLIGT!


Nu ska jag faktiskt sova, var snälla o lämna lite fina kommentarer tills jag vaknar imon.

tack för idag mina sötisar.

Massa kärlek till er,

<3 Pyss Pyss

Kandi


Komedi,

På hög nivå! Alltså sitter och kollar på Seinfeld och skrattar ihjäl mig!!!!

image132

Denna Geroge är ju FÖR rolig! :) Synd att de slutade spela in serien, fan verkligen synd! :(

Brukar du kolla på Seinfeld, och vem är din favorit egentligen? :)

Den sötaste hunden,

image131

Det finns inga ord för mig att förklara hur söt jag tycker denna vovve är, önskar att jag inte var allergisk mot hundar :(

Har ni några husdjur? Vilka i sånnafall? :)


KLIPPT & KLART

Långt till kort,
vissa lyckades, och vissa inte. Kan ni gissa vilka jag tycker har lyckats?

image130

Leggings favoriter

image128

Vilka leggings tycker du mest om att använda?

image129
Eller tycker ni om de glänsiga? :)

Vem bär den bäst?

image127

Det finns en person..

Under namn "Amanda" som verkar störa sig på min blogg lite.. Hon tycker inte om att jag inte lägger ut hennes kommentarer. Hon menar att jag ska lägga in alla jag får in, men det bestämmer ju jag. För det är ju MIN BLOGG, eller? Det här vill jag hälsa "Amanda";


Det är ingen som tvingar dig att besöka min blogg, så du kan sluta med det när du vill :) och jag kommer ALLTID BARA lägga ut de kommentarerna jag tycker är relevanta ELLER helt enkelt de jag tycker om ... Din kommentar gillade jag inte, därför kom den inte ut. Så svårt är det inte. Så du behöver inte skriva mer till mig. Du vet förresten att man kan se din IP adress va? Undrade bara ;)

I övrigt kan jag inte förstå att jag redan fått en person efter mig som är rätt så avundsjuk verkar det som. DU vet att det är en sjukdom va?!

Till alla mina andra vänner, som tycker om min blogg.. Ignorera detta inlägg, och fortsätt läsa de andra.

Puss o Kraaam
Kandi


Ställningen i tävlingen

Ser följande ut:

Blondinbella: 18 st
Kenza: 2 st
Stina-Lee: 4 st

Den personen mina tävlingsdeltagare stör sig mest på är Blondinbella och det överlägset.
Men sen har vi ju som jag tidigare sagt ett fåtal som tycker dessa tjejer är toppen, och verkar bli lite upprörda över denna tävling (som mest är på skoj). Kom ihåg det.
Fortsätt mina vänner, än finns det chans att vinna.

Kram Kandi

22.55

På kanal5 också(!) kan vi ikväll titta på  Lilla Al-fadji. Jag tycker det är ett skitroligt program, och jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser en klipp ur serien. Han är bara FÖR rolig!

SYTYCD?

Ja, jag vet inte vad mer jag kan tillägga, men det var synd att killen från Norrbotten inte fick komma vidare faktiskt. Jag tyckte han va duktig, och verkar jävligt snäll :)  =\

Såg ni programmet? Vad tyckte ni i sånna fall?

Andra reklamen,

Jaaa, vad tycker vi hittills......om programmet... hmm...
För det första tycker jag inte att deltagarna i Let´s Dance ska få vara med i So you think you can dance, det är inte rättvist, mot de andra deltagarna.
Jag har hittills inte fått några direkta favoriter, men tycker fortfarande att Daniel var bäst..hittills.
Vissa störda ska alltid vara med och få lite tv-tid. Den första tjejen de visa, var ju inte helt normal och Roland från GBG, han var som han var...

Tycker förövrigt att det  är lite svårt att förstå juryn, då den danska gubben snackar, och den norska kvinnan är inte heller så lätt att förstå... Men vi får se hur det går...
Återgår till programmet.


Reklam,

Nu är det reklam REDAN, efter 17 minuter.. eller mindre. Favoriten hittills är heltklart: DANIEL (kan inte låta bli o tycka att han liknar Fredrik ( BOUNCE ) ...

För er som inte vet, går den på 5an...

Denna hittade jag på youtube... HAHAH, säger jag bara :)


So u think u can ....

DANCE !

Börjar nu, sitter fastklistrad framför Tvn :)

image72

oooh hoppas det e bra!

TENTA problem

FOLK, jag måste sätta igång och plugga ikväll.... Tentan är på Torsdag...Fatta, jag har varit så dålig på att läsa på till den, hittat på allt möjligt istället för att plugga..........................

Måste skärpa mig nu!

BLÄÄÄH

Sötisar,

Denna har jag framför mig just nu, och jag skojar inte när jag säger att jag kommer stax må illa av all godis jag käkat..... Detta är ingen skämt heller. Ush...... Har ni också ätit FÖR mycket godis under påsken?

image126

Dålig på att svara på kommentarer,

Nu har jag svarat på jag vet inte hur många kommentarer :) KUL! Måste bli bättre på det känner jag! :) JAAA!!

KRAM KANDI

TÄVLING påminnelse!

image85



Mina sötisar, nu är det äntligen dags. Jag kommer lotta ut denna otroligt snygga Adidas väska.




Allt du behöver göra är att lägga in (länka hit) på din blogg om min tävling och självklart svara på en fråga.

Den lyder följande;

Vem av dessa tre stör du dig mest på och varför?

1) Blondinbella
2) Kenza
3) Stine-Lee

Det svaret och motiveringen skriver du in som kommentar hos mig, och den jag tycker stämmer mest eller är roligast kommer vinna min supersnygga väska.
Tävlingen kommer pågå fram till 1/4 00.00.
 

Ensam klant? NEJ!

Jag har alltid känt mig klantig, men nu plötsligt känner jag mig inte så klantig längre.
Se modellerna ramla, fastna osv i denna video.. Hehehe..


Kändisar utan smink del2


Se här, min favorit är Pamela Anderson... Vilken skillnad va?! :)



Njut...

Detta,

kan förklara mängden kommentarer och BESÖKARE ! shit säger jag bara.

image124

KEEP THEM COMING!
svarar senare idag.
KRAM

Haj sötisar,

Jag har faktiskt vaknat nu! :) Eller inte nu nu, men försökte logga in vid ett, och det var ju helt meningslöst pga att det inte fungerade, fastnade ja..ni vet det gamla vanliga!
Underbart att se så många kommentarer, och att ni fortfarande deltar i tävlingen. Så fortsätt på samma vis. Ska ta och svara på era kommentarer, senare idag.
OCH LISA; du får sluta spamma! GUD! på varje inlägg, flera gånger......skärp dig.

Tack för mig
KANDI

Nu jävlar,

Har jag lagt upp en massa klänningar i min blogg.
Se till att kommentera, alltid kul att höra era åsikter., GLÖM inte tävlingen.
Jag ska sova gott folk!

GODNATT
<3 KANDI

Vilken tycker ni,

Är finast?
Den ljusblåa älskar jag!

image123

FAN DÅ



sååååå fiiiin :)

image122

Supersnyggt!

image121

Verkligen!

Finast?

image120

YEAH!

image117

jävligt snygg! :)

Helt inne i klänningar just nu,

JAAAAA;

Chloe

Denna tycker jag är otroligt snygg!

image114

Vad tycker du?

THE EARTH

image113

"The earth has a fever, be the cure"

Nya tröjan,

vad tycker ni om min nya tröjja? :):)

image112

obs! inte jag på kortet ;)

VACKERT!

image111

eller vad. Jag bara älskar siden :)) o färgen är underbar!

Fint?

Tycker ni detta är fint....?

image110

Nu går,

det lite segt. Har halkat efter lite med bloggen. Ska strax ta och svara på allas kommentarer, men denna tagentbord e sååå jobbig!!

Adrianne Curry

Från TopModel. Jag måste bara säga att jag diggar hennes skor! :)


IN style

image108

Underbart! Vilket lyster :) glänser som en sol :)

Chris Brown & Rihanna ett par?

image107


Enligt Perez Hilton så ska dessa två vara ett par, trots att de förekar det båda två..
Hmmmm hmmmm kan detta stämma?

HIP HIP

HURRA HURRA HURRA!!!

Grattis Lisa på din 20års födelsedag!

image106

LOVE U GIRL,
KANDI

Någon annan som vill gratta Lisa? :)

Haj,

Jag vill ännu en gång säga vad underbart det är att se att så många vill delta i tävlingen! Underbar respons har jag fått. Men självklart ska vissa sticka ut, och inte förstå att denna tävling är mest på skoj. Ni som klagar har ju uppenbarligen inte förstått ironin bakom det hela. Själv så tycker jag inget illa om någon av tjejerna, de gör ju sin grej bara, men jag vet att många stör sig. Vissa mer än andra. Och så har vi ju självklart de som kysser röv bara för att "rida" på deras våg. Det är helt okey det med. :)
Tävligen pågår fram tills den första april, så passa på att delta. Kommer publicera den bästa motiveringen och självklart bidra med denna supersnygga väska :)

Kram så länge
Kandi

Fläta,

image105

Vem tycker ni passar bäst i flätor? .) eller ja, fläta ! :)

Underbar väska.

Håller ni inte med? :)

 image104

Inga kommentarer....

image102

en till...

image103

tävling tävling tävling!

l
l
l
l
l
V


Haaj sötisar,

Glöm nu inte vara med o tävla :)

l
l
l
l
l
V

TÄÄÄÄVLING!!!

Mina sötisar, nu är det äntligen dags. Jag kommer lotta ut denna otroligt snygga Adidas väska.

image85



Allt du behöver göra är att lägga in (länka hit) på din blogg om min tävling och självklart svara på en fråga.

Den lyder följande;

Vem av dessa tre stör du dig mest på och varför?

1) Blondinbella
2) Kenza
3) Stine-Lee

Det svaret och motiveringen skriver du in som kommentar hos mig, och den jag tycker stämmer mest eller är roligast kommer vinna min supersnygga väska.
Tävlingen kommer pågå fram till 1/4 00.00 och börjar NU!

Sunglasses,

image100

Beyoncé, Paris, Nicole
Vem av dessa 3 bär sina solglasögon bäst? :D

Underbart snygg familj!

image99

Tycker ni inte det?

OMG!

image98 

Jag hade nog dödat den människan som klippte mig så här, eller iallafall slagit den en hel del =P

Nobody puts baby in the corner,

Ända sen jag såg denna film för länge länge sen visste jag att allt jag ville bli är dansare! Underbart! UNDERBART!

Här kommer klippet på min(och alla andras) favorit scen!
Njut mina damer.


Mina skor till vardags,

Sköna som få! Finns inget bättre än låga skor när man springer runt på stan med tjejorna! :)
image95

Måste bara säga,

Att Elin är en liten slampa =P HAhaha !

Åter igen BAGS!

image91

Ladieeees and Gentlemen, jag vill härmed presentera den snyggaste väskan mina ögon skådat på lääänge! Den är självklart en designerväska PRADA (=\ dyr som få) men så fiiiin. Jag vill verkligen ha den, så om det är någon som vill sponsra, hojjta bara =P ÅÅÅÅhhhhh!!

< 3 Kandi

Juicy

image90
Vi sitter här och kollar runt på internet underkläder, medans alla kollar de sexigaste passar jag på att kolla sånna söta som jag tycker om. Dessa 3par kommer från Juicy Couture och kostar 650:- Yummy :)

I'm NOT too sweet,

image89

Skitläcker säger jag bara.

Sjukt snygga!

OOh jag bara måste lägga in denna bild, det är Beyoncé och hennes syster från Grammisgalan. Så underbart vackra, både de och deras klänningar, tycker jag!

Gooo Beyoncé!!
image88

Shit vad kul!

Kul att se så många kommentarer om tävlingen! Jag märker att vissa verkligen stör sig på de personerna i fråga, känner att detta kommer bli en SVÅR uppgift, om jag ska hitta en som är bäst, för det jag sett hittills är KLOCKRENT!! Keep them coming!

<3 Kandi


Make-up Tips!

Jättebra tips om hur man kan få den "Smoky eye" effekten.
Rekommenderar den starkt :)
Fast ni kanske behöver höja volymen, det var lite lågt.


Jag har syndat,

Kunde inte låta bli nu när alla är här, dumma Anna har hämtat med sig chips och cola! Ush, vi sitter och diskuterar om killar och så. Annas nya kille verkar vara lite för snuskig av sig, då han bara talar om sex hela tiden, hur och var man ska göra det.... Hehe, men hon har inte så mycket emot det. Hon säger att han ändå är snäll ;)
Men som sagt, syndade jag ikväll men chips och cola! Bad Kandi! BAD!


image86image87

TÄVLING TÄVLING !!

image85



Mina sötisar, nu är det äntligen dags. Jag kommer lotta ut denna otroligt snygga Adidas väska.




Allt du behöver göra är att lägga in (länka hit) på din blogg om min tävling och självklart svara på en fråga.

Den lyder följande;

Vem av dessa tre stör du dig mest på och varför?

1) Blondinbella
2) Kenza
3) Stine-Lee

Det svaret och motiveringen skriver du in som kommentar hos mig, och den jag tycker stämmer mest eller är roligast kommer vinna min supersnygga väska.
Tävlingen kommer pågå fram till 1/4 00.00 och börjar NU!


 


Hola guapas!

Idag, blir det lite segt med uppdateringarna för jag har kompisar över, men den goda nyheten är att jag kommer presentera min tävling alldelles snart. Så häng med!

Kram Kandi

Eller,

Ska jag satsa på någon av dessa två?


image13

De är iallfall billigare, kostar 299:- /st.

Hmm...hmmm... ^,


Sponge Bob om Britney Spears



MOhahaha :)

Hjälp!

Haaj söötisar! Idag har jag en hel del o göra..
 Men jag tänkte att ni skulle hjälpa mig välja en utav dessa två jackor.
Måste ha en snygg till våren..
image83
Vilken tycker ni är snyggast?
Den svarta är från Resteröds och går på 999:-
Den röda är från Whyren och går på 1559:-

Vad tycker ni?

Gissa tatueringen

image82
Vem kan detta vara?

Kvällens sista,

Så, jag avlutar kvällen med dessa 3 outfits. Alla tre är stilrena och enkla, men ack så snygga.
Personligen tycker jag om Beyoncés outfit, mest då det verkar matcha hennes skor! We love that!
(och för att inte glömma så passar det in, nu när det är påsk ;)
Måste också tillägga att jag älskar hennes solglasögon!

493253-80

Men vad tycker du?

<3 Kärlek till er,

Det är inte alls länge jag hållt på med denna blogg, men måste säga att jag känner mig varmt välkommen, in till bloggvärlden. Hör gärna av er om ni undrar något om mig, eller ja..vad som helst. Jag har en känsla av att jag kommer stanna här ett jävla långt tag ;)
Jag har redan hunnit skaffa ett par favoriter, och hoppas många lagt mig på minnet.. Ni vet att ni kan följa min blogg, lite längre ner i sidan har jag en ikon för att prenumenera på bloggen. Det hoppas jag verkligen att ni gör, för att jag har precis bara börjat. Det finns mycket att hämta här. :)
Jag vill också passa på att tacka er för era vänliga ord, och jag är glad att ni diggar min blogg. Så nu är det dags för mig att sova, men jag lämnar er med lite mode smaskigheter.

Godnatt mina sötisar,
Kram Kandi


P.S Tävlingen är inte glömd. Presenterar den imorgon!

Vad jag menar är..

Haaallåååååå, klicka er runt på min sida :) Finns massa bra erbjudanden ju! :)

Vem passar den bättre?

Vem tycker ni passar i denna söta lilla klänning bäst?

image76

Själv kan jag inte bestämma mig.....

Finast!

Måste säga att jag tycker att denna väska är supersnygg. Tyvärr kostar den så mycket som 7995:-
image75
Anya Hindmarch har designat den. Helt otroligt snygg. Går att matcha me en massa kläder och färger :)

Vad tycker ni?

Ang Posh/Gynning klänningen

Jag bara måste få säga, att den bilden jag la upp är INTE min bild. Alltså det är INTE jag som är på bilden, utan en modell från Mrsh.se. Jag ville bara framföra detta ifall det på något sätt var otydligt :)

Tack för mig
Kandi

Ny Design

Heej alla söta! Nu har jag uppdaterat min sida, med era kommentarer, försökt svara på de flesta :) Inte nog med det så har jag lagt upp en ny header. Berätta gärna vad ni tycker om den. Själv är jag ganska stolt över mig själv. Thihihi* Visste inte att jag kunde klara det *stooolt*

Ja, det var det jag gjorde istället för att plugga. Skit. =\ Ne ska ta tag i det, alldelles snart.

Ge mig fler kommentarer!!

<3 Kram Kandi

So you think you can dance?

Så, nu är jag tillbaka från promenaden.. sitter och kollar på 5an, såg precis reklamen för So you think you can dance?
 Måste bara säga att jag längtar så otroligt mycket tills den börjar. Har flera kompisar som är med i själva programmet. Nu vill jag verkligen se på resultatet!

image72

Kommer ni följa den?

Kandi på språng

Mina sötisar, nu är det dags för tentapaus (redan) ;) men det är bara för att jag vart så godissugen så att jag måste springa till konsum och inhandla lite socker! :) Ska möta upp Anna också, vi ska ta en promenad med hennes söta hund. Det är nämligen så att Anna har lite kärleksproblem, som hon ville att jag skulle lyssna på .. och eventuellt ge henne några smarta råd, hehe. Jag vet inte varför men många säger att jag är en bra lyssnare... och jävligt lätt att komma överens med.. Men det förklarar fortfarande inte varför jag själv är singel.. Men det kära läsare, tar vi en anann gång.

<3 Kandi

Kandi tänker

Jag ville inte göra det, men jag har nu lagt in att jag måste godkänna kommentarerna. Främst för att jag inte kan hålla koll på alla kommentarer som kommer in. Och jag vill ju svara på så gott som alla, men det poppar upp nya hela tiden, så jag tänkte jag kommer ha bättre koll på detta vis. Jag ska iallafall testa det.
Jag har också lagt upp lite annonser och reklam, på BRA grejer, som jag själv tycker om och använder flitigt. De är inte där bara för att vara störande :) Vill också jättegärna att ni kommenterar MERA, och säger vad ni tycker. Under varje kommentar har jag lagt in en annons om att man kan tjäna pengar på sin blogg, och tro mig det kan man! Klicka gärna och kolla er runt, som sagt.

Vi höres senare mina sötisar, nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet. Wish me luck!

Kram Kandi

Koola Anna

Lämnar er med Koola Annas 2 klänningar som jag tycker alldelles är FÖR söta.
image71
Vilken är eran favorit? Eller vill ni ha båda två?

Den vita kostar: 329:-
Den gröna kostar: 599:-

Tenta på Torsdag

Nu måste jag verkligen sätta mig ner och börja plugga,
Jag ska ha tenta i Datoranvändning...
Visst jag använder datorn en hel del ;) hehe
Men jag måste lära mig alla delar, vad de gör och hur de fungerar ihop.
Tycker ni ska vara gulliga och klicka runt på annonserna jag har på min sida, de är faktiskt jävligt bra. Speciellt parfym.se

Vi hörs senare
Kram Kandi

Dagens Outfit

Detta tycker jag är de finaste plaggen jag sett på länge, inte för dyra och verkar jävligt sköna!
image70 

De är båda från Ichi, den gröna toppen går på 199:- och shortsen 249:- 
Inte alls farligt, tycker jag :)

Posh/Gynning

Jag har tidigare skrivit om Posh/Gynning klänningen. Här kommer nåt för er som faktiskt diggade klänningen, jag hittade den igår medans jag surfade runt.

  
(se hur annorlunda det ser inte när man inte har ett par implantat)

Orginalet går på så mycket som 11.500 SEK och finns att köpa på mrsh.se.
Jag vet inte vad NI tycker, men det känns som att alla haft den, så jag skulle nog inte köpa den för 500kr ens.

<3 Kandi


God Morgon!

Heej alla söta, tack för era kommentarer! Det är skönt att se att folk skrivit när man loggar in på morgonen. Helt underbart :) Tycker ni är riktigt söta. Jag vet att jag lovade att svara på de igår, men hela blogg.se krachade ju. Helt sjukt. Jag försökte till kl. 3 inatt ! Men det fungerade ju inte! Riktigt irriterande :( Men nu ska allt funka, så nu ska jag svara på kommentarerna!

Pyss o Kram

Ny väska - Louis Vuitton

image67

Sötisar, vad tycker ni om denna väska då? En riktig Louis Vuitton!
  Het eller?? :)

OJ OJ OJ

Statistiken ser heeelt otrolig ut idag! Jag vill tacka er alla, för att ni är så söta. Hoppas ni gillar min blogg. Kommer svara på kommentarerna alldelles strax!

Kram Kandi

Solglasögon

Jag vet inte riktigt om jag gillar dessa solglasögon..
Hmmm, men vad tycker ni?

image66

Vem jag är?

Jag har fått ett par frågor om att jag ska berätta lite mer om mig själv. Vill bara säga att jag jobbar med en presentation, en bild på mig kommer dyka upp snart. :)
Så håll er uppdaterade!

Kram Kandi


Dagens Örhänge

Här kommer inlägget som många väntar på! :)
Eller ja, som jag väntat på iallfall. Älskar dessa örhängen, brukar ha på mig de lite när som helst.
Inte bara på party. 
De kostade runt 180:- om jag inte minns fel, men det var välspenderade pengar måste jag säga ;)
Haft de sen nyår, och fortfarande ser de lika nya och frächa ut.

" DAGENS ÖRHÄNGE "

 

<3 Kandi

Lilla Al-Fadji

Tycker Lilla al-fadji är SÅ rolig. Äntligen har de börjat visa serien på kanal5.
Den går måndagar 22.55. Tycker ni ska koll ain det, men här kommer en smakprov - så länge!



Kram Kandi

Haj sötisar,

Nu har jag lagt till en chattbox för er som vill ha snabba svar :) Så om ni undrar över något och inte orkar invänta en kommentar, skriv in det där, svarar snabbare :) Förhoppingsvis!

<3 Kandi

P.S fungerar den inte, så kan ni gå in på http://kandismode.shoutmix.net/ också.

JLO's bebisar

Jag vet inte om den här bilden alldelles är fööör retucherad, kan inte tänka mig att hon gått ner i vikt så snabbt, se bara runt hennes haka... men grattis säger vi till J.LO.
Tycker bebisarna ser lite skumma ut, eller .... vad säger ni? =S


image64

Handväskor,

Här kommer en rad färgglada handväskor, vissa snyggare än andra. :)

image63

Vilken är din favorit? :)

Ny design

Jag har lekt lite i Photoshop och designat en liten header, vad tycker ni? Blev det bra eller? :) Hoppas ni gillar det!

Kram Kandi

Glad Påsk

Ville bara önska er alla en Glad Påsk!

image60

Vad ska ni hitta på nu när ni är lediga?

Svaret;

Ni som har gått runt och undrat vilken min favorit är, behöver inte vänta länge till. Tiden är alltså inne att presentera vinnaren av " Kandi Testar ".



Som många av er redan visste så är got2b avläääägset bättre än de andra. Den jag anser vara sämst måste vara Loréals, för att den var en av de dyrare hårsprayen, och gjorde inte någon nytta what so ever. Sååå med det presenterar jag följande;

VINNAREN


HJÄÄÄLP!

Det stormar inte folk här, och jag känner verkligen att jag behöver en ny design, en som sticker ut. Finns det någon som finns där ute som skulle vilja sponsra mig med en sådan? Nämner självklart dig i min blogg. Hör av er sötisar!

<3 Kandi

More bags!

Det skulle inte skada att ha ett par sånna här och matcha till allt, så som Posh gör. (AAAAVIS :$)
Ni ska bara veta vad dessa väskor kostar.. De är sjukt dyra! But I love them Anyways :)

image58

No make-up!

Se här våra kära kändisar; UTAN SMINK! ;)


OTH

En annan serie som jag verkligen tycker om det är One Tree Hill.
Jag kan inte bestämma mig för vem som är favoriten just nu, tycker det skiftar hela tiden!

image57

Själv då? Följer du serien, och vem är din favorit? :)

Dagens Sanning

Det finns många lögner, men bara en sanning.
Det finns många sjukdomar, men bara en hälsa!
Det finns många killar men, bara en kärlek.
I krig och kärlek är allt tillåtet, men den som vinner kärlekens krig är den som aldrig ger upp.
I nöd eller lust, tills dödens skiljer oss åt?

Kandi.

SATC

Jag kan verkligen inte vänta, jag vet att jag sagt det förr. Men de här tjejerna är mina favoriter ju!!
Och äntligen ska Carrie får sin Mr. Big har jag hört rykten om!
Är det någon som vet exakt när filmen släpps här hemma i Sverige?

493253-56

Tell ME!
Pyss Pyss

Google,

Annonserna ger mig huvudvärk! Så de ska bort :)

AMOR AMOR

image55
Börjar dagen med denna parfym. Den är super go! Luktar kärlek, och värme :)
 Jag sitter och funderar vilken parfym jag ska köpa näst..

 Har ni några tips? Någon favorit, eller någon ny parfym som ni verkligen gillar?

Lämna görna tips i kommentarerna!

<3 Kandi

Godmorgon!

Heey :) Jag har precis vaknat kl 12, så skönt att sova ut. Det som inte var skönt är att jag hade 5 missade samtal i mobilen. Då blir man riktigt orolig! Men det visade sig inte vara nåt problem. Men nog om det . Har fått ett par frågor om vad det är för tävlingt jag kommer köra. Får tyvärr inte lämna ut den ÄN, men det kommer komma snart. Tro mig, ni kommer inte bli besvikna!

Torsdag,

Eller ja Skärtorsdagen kanske... Idag tänker jag bara ta det lugnt! Ska tvätta kläder vid 13, sen efter det vet jag inte vad jag ska hitta på. Skönt att få vara ledig, och umgås med sina nära & kära! Det enda jag inte gillar med ledigheten är att alla affärer är stängda, och man kan inte röra sig fritt utan måste hela tiden tänka på det. Att hinna handla mat, eller kläder.

Denna helg kommer det festas, vi ska ha en tjejmiddag hemma hos mig först, och sedan efter det får vi se vart vinden tar oss. ;) Mer om detta kommer senare... Stay tuned!

Kolla gärna in sidan under påsken då jag kommer lotta ut en speciell present till någon av mina söta läsare.

NU är det nog dags att na-na.
Gonatt åter igen sötisar!

<3 Kandi

Busa

Kan inte sova än, snubblade fram på en sida där man kan busringa ifrån!  Den är så rolig, busring.se.
Man kan gå in där och lyssna in olika busringningare de har! Det är jätte roligt! :)

KRAM KANDI

Gonatt sötisar!

Underbart med så många kommentarer, jag lovar att svara på de imorgon. Jag är så trött nu, så jag tänkte sätta mig i soffan & bara ta det lugnt framför TVn. Tack för idag kära läsare/bloggare. Ni är helt underbara!

<3 KANDI

Sommaren?

Kom att tänka på att jag fortfarande inte bestämt mig vart jag ska åka i sommar. Snubblade på denna bild;

image54

och fick en sån känsla att jag verkligen behöver komma bort. Behöver komma till värmen för en gångs skull! Saknar solen. Det är ju så att jag förra sommaren (2007) stannade här hemma i Sverige, och vi vet alla vilket fint väder vi hade. INTE ALLS, alltså :(
Denna sommar ska jag banne mig ta och samla ihop alla tjejorna så sticker vi till ett ställe där det är varmt, där man kan slappna av och inte tänka så mycket på vardagliga bekymmer, där champangen flödar (A) ;) och där det finns massa solbrända killar. Hehe. Underbart va?! Alla har ett eget förslag på vart de vill åka, men jag har inte bestämt mig än. Vill bara åka där det är varmt!!

Har ni några förslag kanske? Ska ni åka någonstans i sommar, eller blir det regniga Sverige för er?

Pyss O Kram Kandi

10,000 BC

Nu kände jag nästan att det blev lite för mycket bilder i min blogg :) Själv tycker jag det är jättekul! Snygga bilder, snygga kläder, snygga skor, snygga .. ja väskor..snygga allt! :) Det jag saknar just nu i bloggen är snygga killar. Eftersom jag var och tittade på 10,000 BC så tänkte jag att jag lägger upp bilden på huvudkaraktären! Han var kanske inte världens hunk i filmen, men kolla hur han ser ut på riktigt!

 

Söt eller vad? :) Tycker jag iaf :)
By the way, ni bara måste gå o kolla på filmen! Den var suuuperbra!

LAMB?

Är det någon som luktat på denna parfym? Måste erkänna att den "ser" god ut :) Det är Gwen Stefanis LAMB..

Någon? 
image52

Lady in red

Så fiiiin!
Jag verkligen älskar denna klänning. Men jag vet inte hurvida den hade passat mig så bra. Är tyvärr inte lika brun som Beyoncé ;) Inte än iallfall. Kanske till sommaren! *hoppas hoppas*
Jag diggar Beyoncé och jag diggar klänningen. Skorna var inte så tokiga heller! :)
Underbart! :)

image51

Vad tycker du?

<3 Kandi

Hatar när folk,

Trampar på mina skor! Helt vita o fina :( Nu är de smutsiga! Så jag får tvätta de...OM det går? Går det?
Någon som testat?? HJÄÄÄLP!



This was them then,

image48

Vad hänt alltså?? :(

Mess!

image46

SÅ här ser det ut just nu hos mig. Inget funkar, skit segt!
Ja, det liknar förutom alla kablar. Kör trådlöst! :)

Sjukt Roligt

Ni måste se det här, jättekul! :) KEN LEEEEEE



Jessicas nya stil

Jag vet inte riktigt om jag gillar Jessicas nya stil,
med det menar jag inte kläderna, utan håret.
Alla vi vet ju att det är falskt, för det var inte
 så länge sen håret var kort, inte ens till axlarna ;)

Jag tycker faktiskt att Jessica ska ha BLONT hår,
håller ni med mig? :)



Hur?

Jag vet inte riktigt hur Carolina tänkte(om hon tänkte alls) men det kanske inte var det smartaste och ta på sig samma klänning som Posh haft på sig, och funnits i media över hela världen. När jag såg detta blev jag faktiskt besviken. Jag tycker om Carolina, men detta var faktiskt onödigt! Hon måste ju förstått att hon kommer jämföras med Posh. Här kommer bildbevisen;

  

Förresten, tycker inte ni Gynnings bröst är ovanligt stora för att implantaten ska har blivit borttagna? ^,

Underneath it all,

OM jag skulle ha en idol, så skulle det definitivt vara hon!

image41

Hon är bäst helt enkelt! :)

Idag,

Tänkte jag att vi skulle gå på bio. Försök nr 2 alltså! Men ikväll är vi ett helt gäng, och det är bestämmt att vi ska se 10,000 BC. Får se om den är bra. Bloggar om det lite senare ikväll :)

Just nu sitter jag och kollar på TV4.. Det är Dawsons Creek... (jag vet att den är gammal) men jag gillar den ändå. FRÅGA mig inte varför. För jag vet inte om jag har ett svar på den frågan! Thihhi*

Tycker kommentarerna har minskat, det är ungefär samma besökare, men varför skriver ni inte? Kom igen nu! Tar typ 2 sekunder. Jag vill kunna drukna i kommentere, och svaaara :)

KRAM KANDI


Nej Nej!

 

Jag vet inte om jag godkänner detta... :( Hon har snott min kille jöh ;) heheh! Skojar bara. De är ju skeeetsöta!

thihi*

Nya Adidas

Jaaa, jag gillar Adidas. Även denna med Missy E! Tycker de ser tuffa ut, och framför allt bekväma. Men jag vet inte om det finns att köpa i Sverige.. Vet ni?


image39

Pyss Pyss  Kandi <3

Enkelt och snyggt

image37
Det här gillar jag! Främst för att det är så enkelt, men snyggt också.
För att inte nämna att priset inte är alldelles för tokigt.

Dagens Örhänge

Kommer från BabyPhat,
Jag gillar de skarpt och tycker katterna i mitten är så söta :)



<3 Kandi


I like!

image34

Kan ni gissa vem?

image33

P.S. Hon är inte fransk! ;)

Onsdag,

Heej mina sötisar,
Nu är jag uppe och ska springa ner till skolan.. Börjar kl. 9 idag. Tycker det är alldelles för tidigt.

Pyss och  Kraam <3 Kandi

Golden Mac

Ooh, jag måste avsluta kvällen med att lägga in denna SUPERsnygga dator! Sug på den här karamellen ni!! :)

image32

Någon som inte håller med att det här är det snyggaste ni sett?
Skulle inte tro det. :)

Godnatt på er,
BLING BLING
<3 Kandi

Underbart snygga,

Jag bara älskar BabyPhat, de här gillar jag verkligen, (skulle kanske vilja ta bort katterna från klackarna) men det kanske inte skulle bli samma sak då. Så de får vara i fred bara.. Hihih.

image31


Vad tycker du?

Krångel,

Min sida krånglar som fan nu! Vet inte vad som är felet.... Men jag hoppas att jag kan fixa den snart. Stay tuned.

SVAR

Jag kommer avslöja svaret inom 24 timmar!

Pyss pyss

Kandi Testar

Nu har jag testat så många hårspray produkter så det är sjukt! Har inhandlat halva H&M känns det som! =S Men iallafall, har jag hittat en jag är jättenöjd med. Vi leker en lek tycker jag... Vilken tror ni var den bästa (enligt mig)?
Lägger upp de från vänster;

Wella sprayen ca 40:-,
Loréal ca 60:-,
Proffs ca 35:-,
Sunsilk ca 40:-,
Wella HighHair 150:-,
och Got2B ca 80:-

image30

Var med o gissa vettja!

KRAM Kandi <3


Älskar denna,

Klänning som Paris har på sig! Tror den skulle sitta bra på mig med :) Höhöh!

image27

Wonderful!

Schulman BE GONE!

Jag har aldrig gillat Schulman(s) och hans(deras) taskiga påhopp, på alla möjliga människor som går denna jord. Därför är jag skitglad o se att de fått kicken och inte längre får blogga för Värmlands Tidning.

Skulle kunna lägga upp en bild på de, men jag vill inte fula till min blogg ;) Men om ni vill läsa mer om nyheten, klicka här.

Så fiint,

Folk får säga vad de vill om henne stil, men jag tycker att Vicktoria har nåt där. Speciellt denna bild, hennes klänning är helt underbar! :)

image26

OK,

Nu blev jag besatt av dessa;

image25
Vill haaaaaaaa.
Måste sluta kolla runt på webshoppar!

Äntligen,

Äntligen Äntligen har jag hämtat mitt paket! Förutom mode är jag tokig i teknikprylar.
Här kommer vad jag fick idag;

image24

eller ja, fick och fick. Köpte rättare sagt! Denna bebis spelar musik, film, video, bilder. ALLT! :) hela 8gig ;)
Näää, jag är överlycklig nu! Äntligen är den här.


Nyheter

Jag tänkte vara lite unik och komma med ett ämne som heter "Dagens Örhänge", detta eftersom jag bara ÄLSKAR örhängen och äger massor, massor. Så jag tänkte att jag skulle kunna dela mina örhängen med er. Visa er mina favoriter.

Denna fixade jag själv, bilden är lite b, måste erkänna det. Men jag tror att ni kan se vad som visas :)
Så här kommer;

" DAGENS ÖRHÄNGE "



De här kostar ca 40:- i H&M om jag inte minns fel, och de är riktigt supersnygga! Riktiga party örhängen!
De glittrar hemma också, inte bara i butiken ;)

Eller inte

Ja, taskiga nyheter från Konsum som inte ORKADE ge mig mitt paket. Fick gå hem tomhänt! Och vad händer när jag sätter mig i soffan, tro? Det trillar in ett brev, från POSTEN. Vad passande. Kl 15 på dagen! Vad är det som händer... ? Så nu måste jag åter igen ta mig dit, och orkar inte för stunden alltså. Det hjälper inte att jag nästan började tjaffsa med kärringen som vägrade ge mig den. Jag lixom sååg paketet, men fick inte den! Va fan! AJA, ska sluta sura nu, vet att den finns på plats iallafall.
SÅ DET är bra! Yeey :)


Tisdag,

Heej mina sötisar! Är tillbaka från skolan nu, har massa jag vill blogga om, och en hel del kommentarer och svara på! Ser att jag är med på listan med de mest aktiva, och jaa jag har ju skrivit en del känns det som.. Ska bara ta mig en liten runda till konsum och försöka hämta ut ett paket! Kika gärna senare, för jag berättar då vad jag fått! Håll tummarna för mig att jag får ut den, för jag saknar kolli-id:n :( Vill verkligen få ut den idag! HIHI. Sjukt roligt med paket ju! Känns som jul varje gång. 

Passa på och skriv och fråga mig om det är något ni undrar om, typ vem jag är osv. Svarar på de flesta frågorna ska ni se!! :)

KRAM <3 Kandi

Sex And The City - The Movie

Jag längtar sååååå, på att denna ska komma ut! Jag vet att ni också gör det ;) ERKÄNN! Kan inte vänta alltså..
Lägger upp en bild på damerna från serien, kolla in dessa väskor då... Hihihi. OK, vissa kanske är för mycket till och med för mig, men minst 2 är helt klart godkända!
Filmen släpps i slutet av Maj,..
and I can't help but wait!

image22

Jag ger mig för ikväll gott folk, ska upp tidigt imon! Grrr.
HATA HATA HATA ..
AJA, har inget val. Gonatt vänner!
Lovar o svara på alla kommentarer imorgon. Pyss & Kjaaam

<3<3 Kandi

Hjääälp,

Jag druknar i kommentarer! BUT I LOVE IT! Keep them coming!

Anna & Jag skippade bion ikväll, vi orkade helt enkelt inte sitta där. Börjar blir lite sjuk misstänker jag, ont i halsen... Men det får jag inte bli! Har så mycket i skolan nu,.. fan. Imorgon har vi en konstlektion, där vi ska rita.. men det är ganska tidigt på morgonen, (vilket jag inte alls tycker om) vill skippa, men kan inte. Obligatoriskt är det. Det skulle vara rätt skönt och bara få sova ut imorgon..

Förresten, jag är sååå sugen på COLA nu, men den e slut här hemma..och jag orkar verkligen inta ta mig ända ner till Statoil. Skitlång väg, och det är kallt ute. Vad ska jag göra..? Är helt beroende ju! :( Sketna socker beroende! :)

Puss <3 Kandi

Cute or what?

image21

Seriöst, de här va skitsöta! Älskar Missy E. Adidas Collection!
Ska införskaffa mig sånna till våren, skit söööta, o rosa ;)

Fan, Fan

Nu blir jag riiiktigt irriterad på blogg.se! Det går jävligt segt, och fastnar hela tiden. Orkar snart inte logga in mer. Nää nu drar jag helt irriterad till Anna, får se om hon kan få mig o må bättre. Vi ska käka innan bion! Vet fortfarande inte vad vi ska se... Finns som sagt så mycket att välja mellan.. Jag vill se på en komedi, men hon fortsätter tjata om den dära för-i-tiden filmen! Dooh!

Kom ihåg, det kommer en uppdatering om mig senare. Jag vet att ni har många frågor. Men jag besvarar de alldelles snart.

Kram vänner! :)
PUSS

Ännu mer bags!

image20

Min favorit "Hero" med favoritväskan!
Det finns en liknande att köpa på Åhlens, för er bag-o-holics som vill, men inte har råd att köpa den riktiga!
Riktigt snygg alltså! :)

Ikväll,

Tänkte jag gå på bio med Anna.. Vi vet inte riktigt vilken film vi ska se än.. Det finns så många att välja mellan! Jag har hört att 10,000 BC ska vara bra.. men jag är lite osäker. Vill inte slösa pengar i onödan. Är det någon som har sett den?

Kommer snart fixa till min sida, den är så "vanlig" jag vet! En bild och presentation kommer upp då om mig, så kolla in lite senare ikväll.

<3 Kandi


Gone Wrong 1

BRUN-UTAN-SOL GONE WRONG !!

image15


Jag tycker det e jättefult när man verkligen kan se att en person lagt på sig en massa brun-utan-sol. Jag vet att det är svårt att lägga, men Lindsay borde kunna ha råd med bättre produkter, tycker jag! Eller kanske ta en semester och skaffa sig en riktig solbränna. Man ser verkligen tydligt vid hårfästet och ögonbrynen att det är insmörjat ;) Jag är hellre lite blek, än ser ut som att nån målat mig i ansiktet.
 Finns det någon Brun-Utan-Sol produkt som ni använder och som verkligen funkar? Berätta för mig gärna! :)

Halle Berry

image14 (Matt Sayles/ AP)

Inte visste jag att hon va 41år gammal! OJj, men hon vart visst mamma igår, så vi grattar henne!
Det blev en flicka! :)

GIRL POWER!

Vårjacka,

Hjälp! Jag behöver en vårjacka, dessa två tänkte jag välja mellan:


image13

vilken tycker ni e snyggast?

(De kostar lika mycket!)

Snälla hjäääälp, beslutsångest!

KRAAAM :)

Så vacker!

image12

Nu pratar jag om klänningen :)
Eva är väl också OK.. ser fram emot nästa säsong av Desperate Housewives!

Brukar ni se på den?

Meer väskor

Dessa jättefina svarta väskor passar till alla stilar.
Se här.. :)

image13
                                                                                       (källa: celebrityfashion.yuddy.com)


Paris <3

Jag bara älskar Paris!
Se på denna klänning, den är så fin på henne:)

image11

Måste bara nämna att hennes nya parfym är supergo!
 

Söndag,

Ingen kan förneka att söndagar är riktiga tråkiga dagar, eller hur? Jag tänkte förgylla eran dag med att lägga upp en bild på Lauren Conrad. Se på hennes väska. Visst blir man avundsjuk? image5

Väskan kommer också i vitt, är den inte riktigt läcker??


men den svarta är nog snyggare, tycker jag! :)

Men jag får nog ta o drömma vidare, den lär kosta alldelles för många tusen för mig.


Välkommen!

Heej alla söta, här kommer jag ( Kandi ) blogga om kändisar och mode bland annat.
Puss


RSS 2.0